SZOLGÁLTATÁSOM ELADÓ INGATLAN ESETÉN:

Javaslatot teszek az ingatlanod hirdetési árára, melyet naprakész statisztikai adatokból nyerek.

Tájékoztatlak, milyen költséggel kell számolnod ingatlan értékesítés kapcsán. Úgy, mint az energetikai tanúsítvány, adó mértéke, ingatlan közvetítői díj, ügyvédi munkadíj esetlegesen földmérő. Így teljes képet kapsz, milyen összeg áll majd rendelkezésedre az eladás után.

Együtt felkészítjük az ingatlant, képeket készítek, hogy a vevők számára bemutathassam leendő otthonukat. Értéknövelő ötleteket is örömmel adok neked.

Nekem nem teher felvenni a telefont, amikor az ingatlanodat, környezetét, tulajdoni viszonyokat kér tudatni a vevőjelölt. Sőt, ez a munkám jelentős része.

Energetikai tanúsítvány minden 35 m2-nél nagyobb társasházi lakásra, 50 m2-nél nagyobb családi házra vonatkozóan el kell készíttetni szakemberrel. Adásvételi szerződés kötelező részét kell képezze ennek a tanúsítványnak sorszáma. Partnerem 5 munknapon belül el is készíti.

Vevő fizetőkészségét felmérem. Pénzügyekben szakértő partnerem megoldást kínál részére több pénzintézet ajánlatából, hogy kiválaszthassa számára megfelelő fizetési konstrukciót. INGYEN.

Az ingatlanod vevővel karöltve megyünk megnézni, amit majd én mutatok be.

Automatizált, gyors internetes rendszereket használva juttatom el minél több kereső ügyfélhez a rám bízott ingatlant. Használok írott sajtót – újságot – és minden fórumot megragadok, hogy tudassam, az ingatlanod eladó.

Megmutatom, hogyan lehet a közüzemi szolgáltatók mérőóráit úgy átíratni vevő nevére, hogy személyesen sehová ne kelljen befáradnod.

Kezdetleges költséged nincs felém. Amikor jó szívvel írod alá az adásvételi szerződést azzal a vevővel, akit én közvetítettem, akkor és csak akkor az eladási ár 3 %-a lesz az én munkadíjam.

Időt és pénzt fogok neked megspórolni.

A döntés a tiéd.

Én készséggel elvállalom eladó ingatalnod menedzselését.

Kezdjük el együtt a munkát!